lørdag 2. november 2013

Smule farvann på vindfulle dager!

Bodøhalvøya ligger utsatt til for vær. Hvor det blåser fra spiller liten rolle, "han går stort sett kvit" uansett. Etterhvert lærer man seg hvor det fins smult farvann avhengig av vindretningen. På østavind er det ofte fint inne på Vatnvatnet - som ble målet for dagens tur.


Ved brua mellom inner og yttervannet, Vatnvatnett - Bodø

Vi hadde egentlig planlagt en "lokaltur" fra fjæra hos meg, men for mye bølger for en rygg under rehabilitering endret planene. 10 minutter med bilene på taket så var vi klare ved Vatnvatnet. No wind, no seas, perfekt for en rolig rekreasjonstur.

Ei lita strand i gå i land på.

Å finne ei strand å gå iland på for en liten dose rett i koppen er alltid flott. Selv om niste og sånt ikke var nødvendig på dagens korte tur er det jo alltid godt med en bit sjokolade og noe varmt å drikke.


God driv inn på stranda?

Min gule zegul i strandkanten. Syns det er gøy å leke litt med vinkler og refleksjoner. Her tatt med å filme, for så senke telefonen sakte ned under vann, for deretter ta en screenshot fra filmklippet. iPhone5 i "Lifeproof" case.



Zegul Marine
Zegul i krokodilleperspektiv?

Hvis dette er en forsmak på vintern gleder jeg meg til en helårs padlesesong! Litt fra dagens rulling kommer i et senere blogginnlegg. Vi filma under vann for første gang idag, men dårlige lysforhold gjorde resultatet så som så. GoPro på tur - satser på det gjør susen for å få med litt film :)


1 kommentar:

  1. Kjempefine bilder. Ser ut til at dere hadde en flott tur.

    SvarSlett