søndag 17. november 2013

Greenland rolling - Hero style!

Da var endelig kameraet testet på båten. Tenkte jeg skulle være sportslig å prøve bølgene etter "Hilde" - men lærte fort at det som ser ille ut fra kajakken - ser helt flatt ut på kamera :/

Padlet den vanlige runden rundt den lokale holmen. Hadde håpt på en liten surfetur - men de beste bølgene gikk på andre siden av der jeg padlet - og møtte meg midt imot når jeg kom rundt :P Kansje 1.5 meter fra bølgebunn til bølgetopp. Godt å få prøvd litt bølger - lærer ikke så veldig mye av å padle flatt hav?

Uansett - hovedmålet med turen var ikke bølgesprøyt, hagl og vind i ansiktet - det var å teste kameraet både over og under vann. Tilbake i "trygge" farvann ble det derfor en liten serie ruller. Kameraet står i 1080 SuperView 48fps for de som er nysgjerrige på sånt.

Noen av rullene er halvert hastighet på delen under vann for bedre se hva som skjer. Gøy både å rulle i dag og redigere etterpå. Stormrulla begynner å bli bra :DKayak rolling, greenland style from Jostein Jensen on Vimeo.


Prøver Vimeo istedet for YouTube. Fortsatt i tenkteboksen på Vimeo+. Noen som vet hva filmen konverteres til etter en uke med basic account?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar