Bloggen og meg

Bloggen ble startet på oppfordring fra en av brukerne på Padleforumet. Jeg hadde starta en forumtråd for å poste litt om veien min mot bedre grønlandsruller, men dette er jo et mye bedre verktøy.

Her kommer jeg til å skrive om padling, rulling, tur og matglede og kanskje bittelitt om trening - som er min andre store hobby, ved siden av litt dykking.

Selvportrett fra en løpetur i midnattsol :)

Jeg er en snart 30 år gammel mann med samboer og to barn i Bodø. Jobber som flytekniker på dagtid og litt deltid som CrossFit instruktør ved Black Box Gym Bodø. Jeg har alltid vært glad i natur gjennom både fiske, tur og jakt, men aldri så aktivt som jeg skulle ønske. Det meste av turkunnskap har jeg fått fra mine foreldre.Panoramautsikt fra toppen av Per Karlsatind utenfor Bodø - over 1000moh.


Trening først fra 25-årsaldern. Et par jeans som ikke lengre passet ble utslaget. Tydeligvis skjer det noe med forbrenning/aktivitet når man går fra syklende ungdom til kjørende voksen :P
Startet som støttemedlem et års tid på Friskhuset/SATS. Prøvde CrossFit i 2010 å ble helt hekta, en treningsglede jeg i dag stortrives med å dele videre som instruktør.

Padling er noe som kom i senere tid, men det ble jo en hooking experience!Balance brace i Tahe Marine Greenland Touring
Jeg padlet for første gang på et NPF introkurs. Jeg ble med samboeren min, som ville prøve padling sammen med et vennepar. En kollega av meg er instruktør i klubben - vi ordna et kurs for oss fire - og her er vel egentlig resultatet.

Vi er helt i startgropa med padling. Det er jo en relativt utstyrskrevende hobby, men vi har omsider fått oss hver vår båt, drakter og årer.
Mye av turutstyret vil jo være det samme som for turer på land, men kansje man når litt andre turmål med kajakken enn til fots. Noen årlige overnattingsturer/helgeturer har vi i alle fall som mål.

 
Håper du finner noe som kan være til inspirasjon her inne, enten det er padling, trening, topptur, mat eller annet som fenger :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar