søndag 19. januar 2014

Treningshelg i LONDON :)

Etter desember, jul og mye januar uten trening var det godt å få ei skikkelig aktiv helg i London. Hadde vært ENDA bedre om ikke Norwegian hadde føkka til hele fredagen - så det ble begrenset med sightseeing, men det var jo ikke målet med reisen.




Målet var et CrossFit Level 1 Trainer Seminar, på Reebok CrossFit Thames. CrossFit Thames ligger i Canary Wharf bare minutter fra en hel haug med subway-stasjoner - så det var piece of cake å komme seg fra sentrum og dit.


Det eneste sightseeinga vi fikk gjort var en rask titt på Piccadilly Circus, kveldsrunder fra Leicester Square, hvor vi bodde og opp til Covent Garden og der omkring for litt butikker. Selvsagt ble det litt shopping på CrossFit Reebok fitness hub´en på Covent Garden, men det var vel i hovedsak mat vi løp ut for etter 10 timer på treningssenteret.




Transport har de iallefall forstått ende i London. Etter noen få minutter med undergrunnskartet er man tilnærmet ekspert på hurtig offentlig transport. Kjøp et "oyster card" som er t-banekortet for den tiden du skal være der å reis til krampa tar det. Maks 1-2 minutter å vente stort sett uansett hvordan stasjon vi gikk inn/ut på.



Meget meget fornøyd med både praktiske og teoretiske leksjoner. Ikke ofte man kan være ti timer på kurs uten å rekke kjede seg. Meget profesjonelle instruktører fra CrossFit Staff, og med passe lange teorileksjoner før vi måtte ut på gulvet å gjøre praksis ble det bra. Avsluttet lørdag med ei skikkelig "go-økt" med thrusters og burpees. (yaay burpees!)






Inter kurs komplett uten eksamen, men må vente 7-10 dager før jeg får svar, og dermed kan kalle meg CrossFit Level 1 Trainer :)


Avslutter med et bilde av instruktørene som kjørte lunch-økt.

Takk til kurskoordinator Matthew Evans og hans tre medinstruktører Jennifer Hunter-Marshall, Nikol  Burton og sist men ikke minst, Jami Tikkanen som i tillegg til å være instruktør eier og driver CrossFit Thames - som stengte hele helga fordi vi skulle leke der :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar